SS Rotterdam

****

ROTTERDAM


Het SS Rotterdam is wel een heel speciaal hotel. Het is namelijk een cruiseschip en was jarenlang het boegbeeld van de Holland America Line. Als je aan boord gaat, zou je denken dat je bent teruggereisd in de tijd. Er hangt een unieke sfeer van luxecruises uit de jaren ’50 maar dan met alle comfort van de 21e eeuw.

© SS Rotterdam

Ligging

Het hotel ligt in de Maashaven in Rotterdam, op de zuidoever. Op een paar minuten sta je echter in het centrum van de stad met de watertaxi. Een aanrader!

Faciliteiten

Geniet van een cocktail in de Ocean Bar of een tas koffie in de Captains Lounge. In het Lido restaurant kan je terecht voor ontbijt, lunch of diner. Er is ook een à-la-carterestaurant, Club Room, dat verfijnde gerechten met een Franse twist serveert. Breng je graag een bezoek achter de schermen van het voormalige cruiseschip? Je kan een rondleiding volgen aan de hand van een audiogids. Verder is er een plunge pool (enkel pootjebaden) en gratis WIFI.

Kamers

De 576 hutten van het voormalige cruiseschip werden omgebouwd tot 254 moderne, comfortabele hotelkamers volledig in thema van de rest van het schip.

MEER INFO & BOEKINGEN VIA REIZEN@REISCENTER.BE OF 014 51 83 89