Fábrica do Chocolate

****

VIANA DO CASTELO


In dit modern themahotel met een uitstekende service staat alles in het teken van chocolade. In het historisch kader van een oude chocoladefabriek kan je er jezelf volop aan te goed doen én… veel over leren. Perfect voor een romantisch uitje, of een actieve vakantie met het ganse gezin.

© Fabrica do Chocolate

Ligging

Aan de rand van het historische hart van Viana do Castelo, een aangename en levendige stad aan de monding van de Limarivier en niet ver van de Atlantische kust. Een goede uitvalsbasis voor wandel- en fietstochten langs de rivier, watersporten,… kortom, voor een actieve vakantie. Braga ligt op 44km, Porto op 75km.

Faciliteiten

In dit recent viersterrenhotel vind je niets anders dan geschiedenis, maar dan in een modern jasje. Het elegant Art Decogebouw was vroeger een chocoladefabriek en werd in 2004 succesvol omgetoverd tot een kleinschalig boutique hotel. Ze bieden een verzorgd ontbijtbuffet met huisgemaakt chocoladebrood en een uitnodigende chocoladefontein in het restaurant van het hotel. Laat je zintuigen verleiden en volg een chocoladeworkshop, bezoek het chocolademuseum (gratis toegang) of verwen jezelf met een chocolademassage. Golf Ponte de Lima vind je op 16km en er is een publieke ondergrondse parkeergarage op 50m (betalend).

Kamers

Het hotel heeft 18 kamers en zijn ‘smaakvol’ ingericht volledig in het thema van chocolade. Ze zijn comfortabel en voorzien van alle faciliteiten om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Er zijn standaardkamers of duplex suites.

MEER INFO & BOEKINGEN VIA REIZEN@REISCENTER.BE OF 014 51 83 89