Balneario Orduña Plaza

****

ORDUÑA


Hotel Balneario Orduña Plaza biedt een unieke beleving in een prachtige omgeving en is gevestigd in een gebouw rijk aan geschiedenis. Het deed namelijk 250 jaar geleden dienst als douane voor goederentransport tussen het Baskenland en de rest van Spanje. In 2018 werd het gebouw volledig gerenoveerd tot een gezellig en classy viersterrenhotel, waar toch het authentieke gevoel nog terug te vinden is. Geniet er van een drankje aan de bar tussen de locals, of laat jezelf verwennen in de spa.

© Balneario Orduña Plaza

Ligging

Dit hotel vinden we terug in het centrum van het pittoreske stadje Orduña. Ideaal dus voor mensen die op zoek zijn naar gezelligheid. Verder is Orduña omgeven door prachtige natuur waar wandelaars hun hart kunnen ophalen. Tip in het voorjaar: een bezoekje aan El Salto del Nervion, de hoogste waterval van het Iberische schiereiland. Op zo’n 40km van Orduña vind je Bilbao en Vitoria-Gasteiz.

Faciliteiten

Het hotel biedt een restaurant en bar met patio. Of misschien geniet je liever van de roomservice? Er is een spa (toegankelijk vanaf 6 jaar, ca. €18/persoon/uur), gratis openbare parking, en gratis WIFI. Ben je liever ook wat actief tijdens je vakantie? Geniet dan van de fitnessfaciliteiten of maak gebruik van de fietsverhuurdienst.

Kamers

Er zijn 39 kamers (2 personen / 3-4 personen).

MEER INFO & BOEKINGEN VIA REIZEN@REISCENTER.BE OF 014 51 83 89