Albion Hotel

***

IEPER


Albion Hotel vinden we terug in een charmant gebouw in het hart van Ieper. Het is een sfeervol, familiaal hotel met een uitstekende persoonlijke service (volgens TripAdvisor één van de 20 Belgische hotels met de beste service). Doordat het hotel zo centraal gelegen is, is het een ideale uitvalsbasis om je onder te dompelen in de rijke geschiedenis van Ieper en de Westhoek. Of ontdek de mooie omgeving per fiets of te voet dankzij de talrijke fiets- en wandelroutes.

© Albion Hotel

Ligging

Albion Hotel ligt in het centrum van het gezellige Ieper. Tijdens de heropbouw van Ieper na de Eerste Wereldoorlog werd de oorspronkelijke middeleeuwse stijl bewaard, waardoor de stad haar charmant, historisch karakter heeft weten te bewaren. Het hotel bevindt zich op slechts 300m van de Grote Markt, het In Flanders Fields Museum en de winkelstraten. Ook de Ieperse vestingen en de Menenpoort zijn vlakbij.

Faciliteiten

Albion Hotel heeft een bar en vernieuwde ontbijtruimte. Er is gratis WIFI, een gratis afgesloten fietsenstalling en je kan er fietsen huren (betalend). Ook is er een privé-parking. Voor tips voor goede eetadresjes kan je altijd bij de receptie terecht.

Kamers

De 32 kamers van het hotel zijn gezellig ingericht. Een aantal premium kamers hebben zicht op de torens van Ieper, mits supplement.    

INFO & BOEKINGEN VIA REIZEN@REISCENTER.BE OF 014 51 83 89